Megváltozik az Elements márka neve

A már megismert és hazánkban is elég pozitív fogadtatásban részesülő dohánymárka most kicsit változik. Ne aggódjatok, nem a minősége, hanem csak a neve változik. A változásnak egy kis jogi kavalkád az oka, miszerint van már egy cég, aminek a neve az ‘Elements tobacco’. Mondjuk az a cég cigarettákhoz gyárt szűrőket, szóval sok közük nincs a vízipipa iparágához.

A cég új neve: Jeff’s Seven Elements.

Az új névhez új logo és (hála égnek) új weboldal is párosul. Az új weboldal címe: http://www.jeffs-tobacco.com/en/

A név változása itthon csak később, a következő szállítmánnyal lesz talán észlelhető. A boltokban és webáruházakban pedig továbbra is csak ‘Elemenst’ néven találhatjátok!

Forrás: Vízipipablog

Frissítve: Továbbá felkerült egy új cikk: Vízipipa Fan – Elements ízesítő

Koktélos merész ízek

Ezek az ízek érkeztek hazánkba:

Carribean Dream, Frozen Banana, Fresh Mint, Strawberry Cream, Sweet Cherry, Special Green Apple, Fruity Watermelon, Delicious Orange, Coconut Kiss, Piña Colada, Tasty Tangerine, Xtra Lemon, Dragonfruit Mix, Caipirinha Seasons Mango, Aromatic Cappuccino, Matured Whiskey, Execellent Sweet Melon, Smooth Rose, Peach Deluxe, Blue Breeze, Green Grape, Waldmeister, X on the Beach, Christmas Special, Mad Dog, Rasberry Experience (Hamarosan készítünk egy kis bemutatókat az ízekről és teszteket is.

További információk a gyártó honlapján: http://www.elements-tobacco.com/ A weboldaluk elérhető angolul és németül egyaránt. ) A különböző koktélok részletes leírásait megtalálod az Tesztek menüpontban!

Instant dohány

A készítők elgondolkodtak, hogy miként is lehet, hogy bárki a saját otthonában, olcsón és egyszerűen hozzájuthasson friss vízipipa dohányhoz, aminek az íze erős és az új elvárásoknak megfelelően koktél adaptációs aromákkal legyenek? Ezt oldották meg! Amikor vásárolunk egy ‘adag’ Elements vízipipa dohányt akkor kapunk 100ml (megközelítőleg 135gramm) ízesítőt és mellé egy kis zacskó (20gramm) közepesen aprított, szárított dohány adagot. Ez a szárított dohány prémium minőségű Virgin dohány, mely tökéletesen alkalmas vízipipa dohánynak.

Így bárki könnyen saját otthonában elkészítheti a vízipipa dohányát! Az újdonság jelenleg 1 boltban kapható csak,  azonban reméljük hamar elterjed. Ára 1600-1800Ft körül fog alakulni és egyenlőre csak koktélos, mix ízű aromákat lehet beszerezni a gyártótól is. Elkészítés után megközelítőleg 140-180g friss, nedves vízipipa dohányt kapunk.